Yvonne

TriNed is nu ook leverbaar op het netwerk van Open Dutch Fiber

Steeds meer bewoners die een glasvezelaansluiting hebben of krijgen op het netwerk van Open Dutch Fiber kunnen kiezen uit meerdere serviceproviders voor hun internetdiensten. Naast Odido bieden nu ook Trined, SNLR, Fiber.nl en Freedom hun diensten over het netwerk van ODF aan. En dat betekent dat de keuzemogelijkheden nu dus nog groter zijn. Zo kan je zelf bepalen welke provider het beste bij jouw wensen past.

Floris van den Broek: “We blijven nieuwe overeenkomsten sluiten om steeds meer aanbieders op ons netwerk aan te sluiten. Samen helpen we Nederland te digitaliseren en zo sneller toekomstbestendig te maken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst met nog veel meer partners samen te werken.”

Ook providers blijven vernieuwen
De partners van ODF blijven ook continu zoeken hoe ze hun diensten en dienstverlening kunnen verbeteren. Zo is Freedom Internet recent opnieuw door de Consumentenbond als beste getest. En Trined heeft een nieuw internetabonnement op de markt gezet. Dit abonnement is exclusief over het netwerk van ODF te gebruiken en biedt klanten een snelheid van 2,5 Gbps.