Jouw stem is € 10,- waard!

Verenigingsactie

Met de WIN-WIN actie van TriNed is de stem van elke TriNed klant gewoon € 10,- waard voor jou gekozen (sport)vereniging!

Wat houd dit in?
Ben je klant bij TriNed, maar zelf geen lid van een vereniging? Geen probleem! Na aanmelding krijg je een e-mail van ons met verenigingen in jouw omgeving. Zit er een vereniging bij die jij wil steunen, dan kan dat gewoon! Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en deze vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet kan je vereniging binnenkort gewoon een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen.

Hoe werkt het?
Meld je vereniging aan door bijgaande inschrijfkaart volledig in te vullen en klik vervolgens op ‘Aanvraag versturen’.

Hoe krijg je meer stemmen voor jouw vereniging?
Breng de TriNed Verenigingsactie onder de aandacht bij je leden. Op verzoek sturen we kosteloos een set posters voor in de kantine / gebouw naar de vereniging toe. Hoe meer aanmeldingen hoe hoger de bijdrage voor de vereniging, want bij meer dan 50 aanmeldingen verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Dit geldt voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.