Veel gestelde vragen over E-mail

Dit hangt af van het soort e-mailadres dat je gebruikt. We maken onderscheid in drie typen e-mailadressen. Heb je een e-mail van je huidige provider (bijvoorbeeld @planet.nl, @chello.nl, @home.nl, @hetnet.nl, @ziggo.nl, @kpnmail.nl) dan vervalt deze 6 maanden nadat het contract met de huidige aanbieder is opgezegd. Wanneer je een e-mailadres hebt via een (gratis) dienst als Hotmail, Gmail of iCloud, dan kun je deze blijven gebruiken. Deze e-mailadressen zijn via elke provider te gebruiken. Een e-mailadres via een domeinnaam welke je zelf hebt aangevraagd, zoals info@jenaam.nl, kun je ook blijven gebruiken.

Ja, er kunnen vijf e-mailadressen per abonnement worden aangevraagd bij de klantenservice van TriNed. De e-mailadressen worden uitgegeven onder de domeinnaam @trinedmail.nl.

De email is zowel toegankelijk via POP3 als IMAP via een lokaal geïnstalleerd e-mailprogramma zoals Outlook. Bij POP3 wordt de e-mail volledig opgehaald en blijft er geen kopie op de e-mailserver van TriNed achter. Bij IMAP wordt de email gesynchroniseerd en blijft er een kopie op de e-mailserver van TriNed staan. Met IMAP kunnen de e-mailberichten op meerdere apparaten worden geopend. E-mailberichten zijn ook toegankelijk via de webmaildienst van TriNed.

Om in te loggen in de webmail van jouw TriNed e-mailadres klik je hier. Je komt dan op de smartermail inlogpagina waar je in kan loggen met jouw e-mailadres en het door ons toegestuurde wachtwoord. Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger of 1 van onze andere contactmogelijkheden.

Je kan jouw wachtwoord wijzigen door in te loggen in de webmail, klik hier om op de inlogpagina te komen, en op het tandwieltje te klikken om bij de instellingen te komen. Je ziet dan bovenaan de pagina een button met de tekst “Wachtwoord wijzigen”. Als je dit aanklikt kan je daar een nieuw wachtwoord aanmaken. Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger of 1 van onze andere contactmogelijkheden.

De mailinstellingen vind je terug op deze pagina.

Zie ook

Storingen en onderhoud

Bekijk hier alle actuele meldingen

Storingen en onderhoud
Zenderlijst

Hier vind je een overzicht van alle televisie zenders

Zenderlijst
Servicepunten

Liever even langs een servicepunt? Onze dealers staan voor je klaar!

Wil je toch persoonlijk contact?